Mijn verhaal - creatrixopleiding.nl

Van Australië naar Europa... Mijn verhaal

NIKOLIEN MARTINA-DOORENBOS JOUW TRAINER

Ik ben al jaren coach voor ambitieuze moeders, heb daarin qua methodieken een hoop gezien en geleerd en gedaan, maar het was het allemaal nét niet. Mijn cliënten gingen wel happy de deur uit, maar het beklijfde niet voldoende naar mijn zin. De oplossing was niet lange termijn genoeg, niet impactvol genoeg. En aangezien ik geen huis-tuin-en keukencoach wilde zijn maar een coach waarbij mijn cliënten kunnen zeggen 'Nikolien je hebt mijn leven veranderd', ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die wel diepgaand en blijvend werkt voor vrouwen en hun beren op de weg.

Het begin

En dat heeft mij helemaal naar Australië gebracht, ondanks 2 kleine kinderen thuis, een maand naar het andere eind van de wereld, totaal niet wetende waar ik in sprong... mensen dachten dat ik gek geworden was, maar ik volgende mijn gevoel en had vertrouwen. Institute of Women heeft daar namelijk een methodiek ontwikkeld speciaal en alleen voor vrouwen. En toen vielen bij mij de kwartjes... Daarom hebben mijn cliënten niet voldoende resultaat, daarom zijn die trajecten zo lang en zwaar, daarom zitten er -ondanks ál die zelfhulpboeken en tig methodieken- nog steeds zoveel vrouwen muurvast: omdat die methodieken en zelfhulpboeken geschreven en ontwikkeld zijn voor het mannenbrein! Tot voor kort dacht men dat het mannenbrein en vrouwenbrein hetzelfde werkten, maar niets is minder waar (zie ook de ontwikkelingen in de genderspecifieke gezondheidszorg, maar wij vrouwen weten dat toch allang?!). Mannen en vrouwen verschillen en dus moeten de methodieken voor de begeleiding van vrouwen ook anders zijn dan de methodieken voor mannen.

Ik ben dus naar Australië gegaan en heb Creatrix® geleerd en naar Europa gebracht. En direct merkte ik het verschil in de begeleiding van mijn cliënten: de snelheid en het gemak waarmee ze anders gingen denken, voelen en doen was echt geweldig, én het werkt lange termijn. En daarom heb ik de Creatrix® opleiding in 2016 naar Nederland gebracht. Ik heb met Moms&More een wachtlijst van cliënten én dit is te groots om onder mijn eigen vleugels te houden. Dit moeten andere vrouwen ook leren!

Samen met een geweldige groep vrouwen wil ik Creatrix® dé methodiek voor vrouwen maken die vast zitten. Sluit je je bij ons aan? Want verander je een vrouw dan verander je de wereld...

Plan je vrijblijvende intake hier in: