Over creatrix - creatrixopleiding.nl

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in Australië en naar Europa gebracht door Creatrix® Transformologist® en Hoofdtrainer Europa Nikolien Martina-Doorenbos van Moms&More. Creatrix® is dé methodiek om vrouwen van hun emotionele en mentale beren op de weg af te helpen. Creatrix® zorgt ervoor dat vrouwen hun blokkades en issues qua gevoelens en gedachten loslaten, zodat ze weer die vrouw kunnen zijn die ze achter die negatieve emoties en overtuigingen zijn. Zodat ze weer zelfverzekerd, krachtig en sterk zijn en weer de beste versie van henzelf worden.

Speciaal voor vrouwen door vrouwen.

Stel jezelf een supersnel en effectief transformatieproces voor dat ervoor zorgt dat je stopt met zelf-sabotage, niet langer meer voelt dat je vast zit, geen hulpeloosheid, pijn van vroegere ervaringen, onzekerheid en beperkende gedachten ervaart. Zelfs PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) zal verleden tijd zijn na het Creatrix® proces.

EN het werkt een stuk sneller, gemakkelijker, pijnlozer en duurzamer dan psychologie, counselling, NLP, EMDR, EFT, Hypnose, coaching etc.!


Plan je vrijblijvende intake in!

Vrouwen zijn ontzettend goed in het geven van advies

en dan vooral aan anderen. Hoewel wij in ons onderbewustzijn de oplossingen hebben voor onze eigen beren op de weg en daarmee dé expert zijn voor het oplossen van onze eigen problemen, vinden we het heel lastig om naar onszelf te luisteren. Ons gevoel/hart/innerlijk weten/intuïtie/instinct wordt vaak overschaduwd door onze stemmen in ons hoofd, ons denken. Herkenbaar?

Creatrix® - een hele geavanceerde vorm van visualisatie met je ogen dicht - brengt je naar een plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van dit gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht. Dit zorgt er vervolgens voor dat je écht kan luisteren naar het advies dat je jezelf geeft en ontstaat er niet alleen een weten in je hoofd maar ook een diep innerlijk weten. Hierdoor ervaar je à-la-minute echte AHA-momenten. Zo kan je niet langer aan je negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen vasthouden, ga je anders denken, voelen en doen.

WAAROM VROUWEN VAST KOMEN TE ZITTEN, VAST BLIJVEN ZITTEN EN ZO ZOEKEND ZIJN...

De reden dat je vast blijft zitten is NIET omdat je er niet hard genoeg aan gewerkt hebt, niet hard genoeg je best hebt gedaan of omdat je hebt gefaald. Nee, de reden is dat jij niet die methodieken aangereikt hebt gekregen die er voor zorgen dat jij duurzaam van je beren op de weg afkomt. Want wil een methodiek snel, diepgaand en blijvend resultaat geven dan moet een methodiek:

  • GENDERSPECIFIEK ZIJN. Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar. Het brein van de vrouw werkt anders dan die van een man. Een vrouw heeft 24/7 een rollercoaster van hormonen door haar lichaam razen, een vrouw heeft vrouwelijke intuïtie en moederlijk instinct. Kortom, mannen en vrouwen verschillen en daarom hebben vrouwen andere zorg nodig dan mannen. Dit geldt niet alleen voor lichamelijke gezondheidszorg, maar ook voor geestelijke gezondheidszorg. De meeste methodieken echter zijn in de basis ontwikkeld voor het mannensysteem en werken daarom voor de meeste vrouwen niet of niet goed genoeg. Creatrix® is speciaal ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen.
  • COMPLEET ZIJN: Je kan tegen een vrouw 1000x zeggen dat ze goed genoeg is. Ze kan ook rationeel gezien wel weten dat dat zo is, maar als ze het niet zo voelt is het er niet. Om een complete en diepgaande transformatie te ervaren, is het belangrijk dat je hoofd (mindset, je denken), hart (heartset, je gevoel) en je onderbuik (gutset, je intuïtie) met elkaar in overeenstemming komen en zo tot een totaaloplossing komen voor jouw beren op de weg. Of-of-of is niet goed genoeg, het moet en-en-en zijn. Creatrix® is compleet en richt zich op jouw hoofd, hart én onderbuik.
  • EPIGENETISCH ZIJN: Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen overerfd worden van generatie op generatie. Dus veel gevoelens en gedachten waar je tegenaan loopt komen niet uit jouw leven maar uit die van vele generaties geleden. Heb je wel eens ervaren dat je op zoek bent gegaan in je levensverhaal naar de bron van een gevoel of gedachte, dat je er niet uitkwam en kon blijven zoeken tot je een ons woog? Dat je dus niet kon verklaren waarom je iets voelde of geloofde? Dit komt omdat het issue niet ontstaan is in jouw leven, maar in het leven van iemand in jouw bloedlijn vele jaren geleden. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.
  • VEILIG ZIJN: Creatrix® verschilt met vele andere methodieken -zoals EMDR- omdat je niet terug hoeft te gaan naar je trauma's, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet meer te herbeleven en zo wordt het trauma, negatieve gevoel of belemmerende gedachte ook niet verder verankerd in jouw systeem. Met Creatrix® hoef je nare gebeurtenissen niet meer te herbeleven.
  • WEDERKERIG ZIJN: Daar waar je iets weghaalt (een negatieve emotie, blokkerende gedachte), moet er ook weer iets voor in de plaats komen. Iets wat meer passend en ondersteund is. Zo blijf je als het ware niet met lege 'gaten' zitten die opnieuw met issues gevuld kunnen worden, want er is nu een diep innerlijk beter weten. Creatrix® verlost je van je beren op de weg, én je krijgt blijvende oplossingen voor terug die er voor zorgen dat er geen lading meer op kan komen.
  • EIGEN ZIJN: Tips, goede raad, inzichten... geweldig om te krijgen, maar niet voldoende om écht een transformatie in je leven te genereren. Immers, de persoon van wie je advies krijgt staat niet in jouw schoenen, leeft jouw leven niet, heeft niet jouw achtergrond, ervaring en jouw rugzak. Dus hoe wijs woorden ook zijn die je krijgt, het zijn niet die precieze levenslessen in die specifieke woorden die voor jou het grote verschil gaan maken. Die met jouw (onder)bewustzijn resoneren. Echte wijsheid beklijft enkel wanneer het een diep innerlijk weten is dat vanuit jezelf komt. Met Creatrix® komen vrouwen tot hun eigen oplossingen voor hun beren op de weg.

Plan nu gelijk je vrijblijvende intake in om dit verder te bespreken!