Voor vrouwen - creatrixopleiding.nl

Voor vrouwen, door vrouwen

De meeste zelfhulpboeken, therapieën en coachingmethodieken zijn ontwikkeld voor het mannelijk brein. Daardoor werken ze voor 4 op de 5 vrouwen niet óf niet goed genoeg. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, rekening houdend met het vrouwenbrein en de vrouwelijke hormonale rollercoaster. Creatrix® brengt mind-set (hoofd), heart-set (hart) en gut-set (onderbuik) met elkaar in balans, gebaseerd op de wetenschap van epigenetica. En dat is de grote succesfactor!

Maar hoe dan?

Creatrix® is een heel geavanceerde vorm van visualisatie en brengt je naar de plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van je gevoel (je onderbewustzijn). Creatrix® helpt je naar jezelf te luisteren. Waardoor je à-la-minute echte AHA-momenten hebt en je niet langer aan je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen hoeft vast te houden. Je brengt bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar in balans, lijnt hoofd-hart en onderbuik met elkaar op, waardoor je direct anders gaat denken, voelen en doen. Een Creatrix®-sessie vindt dus grotendeels met de ogen dicht plaats. Zie ook www.instituteofwomen.com voor meer (Engelstalige) informatie.

Dit krijg je:

  • 6 volledige dagen persoonlijke training, waarin je Creatrix® leert EN ervaart (PLUS extra tools en techieken!).
  • Je eigen Creatrix® doorbraak. Toegang tot een bewezen werkend businessmodel voor vrouwen, door vrouwen zodat jij in no-time een succesvol bedrijf neerzet of naar een volgend niveau tilt.
  • 4 maanden lang wekelijkse online training voor extra verdieping en verbreding.
  • Diepgaand inzicht in de invloed van de hormonale cyclus op emoties, stemmingen, brein, productiviteit en relaties: the female factor.
  • Stap-voor-stap en woord-voor-woord scripts om het simpel en praktisch te houden.
  • Webinars, presentaties, Q&A-sessies, sales & marketing plannen, mentorschap, ondersteuning en coaching waar en wanneer je het maar nodig hebt.
  • Lidmaatschap van een exclusieve Facebook-groep voor support, sisterhood, inspiratie en - wanneer nodig - een schop onder je kont. Je bent niet alleen.
  • Gratis Creatrix® Intra-support tijdens de duur van je licentie, om ervoor te zorgen dat al je blokkades rondom je eigen potentieel verdwijnen en je zo über succesvol kan zijn in je eigen Creatrix® onderneming.

Plan hieronder direct je vrijblijvende intake in!