Vragen - creatrixopleiding.nl

Veelgestelde vragen

 

Ik ben (nog) geen ondernemer, is deze opleiding dan wel voor mij geschikt?

Deze opleiding is speciaal voor vrouwen die al werkzaam zijn in coaching, training, therapie, begeleiding en ondersteuning, die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, waarbij ondernemerschap in het bloed zit, en/of voor vrouwen die invloedrijk zijn, een rolmodel zijn en een fikse dosis zelf-motivatie bevatten en dit in een eigen praktijk tot uiting willen brengen. Daarbij zoeken deze vrouwen hét laatste missende puzzelstukje om echt door te breken en groot verschil te maken (dus niet het eerste puzzelstukje). Je krijgt alle tools die je nodig hebt om je verder te verdiepen in het begeleiden van vrouwen. Je krijgt een volledige kapstok waar je je hele praktijk aan kan ophangen. Dit gaat dus veel verder dan alleen een methodiek. Je krijgt ook een heel businessplan, marketing- en salesscripts, uitgewerkte workshops en webinars die je gelijk in kan zetten. Daarbij krijg je ook nog eens 365 dagen per jaar ondersteuning, mentorschap en hulp. Je staat er niet alleen voor. En misschien wel het mooiste van alles is dat je in een community van vrouwen terecht komt die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Zij zijn jouw klankbord en sparringpartners -zakelijk en privé-, zodat je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden.

Ik wil weten wat iets kost voordat ik er aan begin.

Ja, dat is logisch en tijdens onze vrijblijvende skype/belafspraak krijg je alle kosten op een rijtje. Dus niet op deze website, maar gewoon in een persoonlijk gesprek. Prijzen zonder context hebben immers geen waarde. En natuurlijk wil je weten of en hoe je het je kan veroorloven. In het Skype-gesprek vertellen wij je dan ook alles over alle prijzen en financiële mogelijkheden die er bij horen.

Ik ben bang dat als we gaan Skypen ik ergens aan vast zit of ergens in gepraat wordt.

Je zit absoluut nergens aan vast, en we zullen je zeker nergens in praten. Sterker nog: wij laten enkel vrouwen tot de opleiding toe die hier vol voor gaan. Wij vinden het belangrijk dat zoiets levens veranderend als deze opleiding een keus is waar jij voor 200% achter staat. Dat dit precies is wat bij je past en dat jij ook bij ons past. Wij zijn heel selectief in wie wij tot de opleiding toelaten. We houden de groepen klein én onze Transformologists® moeten erop kunnen vertrouwen dat de juiste vrouwen zich bij de sisterhood aansluiten. Daarvoor is het belangrijk dat we elkaar live spreken, zodat wij jou leren kennen en jij ons, en jij alle informatie krijgt en al jouw vragen worden beantwoord om een goede keus te maken.

Is dit niet te mooi om waar te zijn?

Als dit gebakken lucht zou zijn of we gouden bergen zouden beloven die niet waar blijken te zijn, zou dit al lang en breed online te vinden zijn. Inmiddels hebben vele vrouwen wereldwijd deze opleiding al gedaan. Hun testimonials zeggen genoeg :-)

Is de opleiding erkend?

De opleiding en de Creatrix® methodiek zijn erkend door het IICT (International Institute for Complementary Therapists, https://www.iict.com.au/) en Balens (Grote verzekeraar voor zorgprofessionals, http://www.balensverzekeringen.nl/). Dit betekent dat je je na de opleiding kan aansluiten bij deze organisaties en je diverse collectieve verzekeringen kan afsluiten.

Ik heb al mijn eigen praktijk en mijn eigen methodieken. Waarom is Creatrix® dan toch interessant voor me?

Ook als je al een eigen praktijk hebt, mis je misschien nog wat. Heb je misschien het gevoel dat je niet diepgaand genoeg transformatie teweeg kan brengen. Of mis je misschien een kapstok waaraan je al jouw kennis en kunde kan ophangen. Dat missende puzzelstukje is Creatrix®. Voordat vrouwen werkelijk kunnen veranderen en stappen kunnen zetten die bij hun passen, of het nu gaat om werk of hun privéleven, moeten ze af van issues. Immers, keuzes die gemaakt worden vanuit angst, frustratie, onzekerheid of schuldgevoel zijn hele andere keuzes dan die keuzes die gemaakt worden vanuit authenticiteit, kracht, zelfverzekerdheid en positiviteit. Creatrix® kan als methodiek op zichzelf staan maar ook geïntegreerd worden in jouw bestaande praktijk en met jouw bestaande programma's tot één compleet geheel. En jij kan dat op die manier doen zoals past bij jou en jouw klanten.

Wat is het Institute of Women International precies?

Kijk maar eens op www.instituteofwomen.eu

Moet ik eerst andere specifieke opleidingen, trainingen of cursussen hebben gedaan?

Nee, je krijgt een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kan en je hebt geen andere opleidingen, trainingen of cursussen nodig.

Ik heb geen praktijkruimte...

Dat is ook niet nodig. Je kan prima vanuit huis werken. Deze methodiek werkt niet alleen face2face maar ook via bijvoorbeeld Skype! Dat betekent ook dat je niet gebonden bent aan jouw regio en je dus vrouwen kan begeleiden over de hele wereld.

Is dit een netwerkorganisatie of een direct selling organisatie?

Nee, wij zijn een internationaal trainingsinstituut voor vrouwen door vrouwen, en hebben ingezien dat je met een coachingsmethodiek alleen niet ver genoeg komt. Dat er naast een methodiek ook een bedrijfs-, marketing- en salesplan nodig is om succesvol te zijn. Je krijgt na je opleiding een licentie om met alle methodieken en tools te mogen werken. Dat is het. Absolute transparantie. Geen complexe structuren, verborgen agenda's, geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes.

Binnen hoeveel tijd kan ik mijn investering weer terugverdiend hebben?

Dat ligt een beetje aan jezelf en hoe fanatiek je na de opleiding aan de slag gaat. Veel Transformologists® hadden hun eerste cliënten binnen een maand. Je krijgt immers alle tools, stappenplannen, scripts, werkbladen, presentaties etc. om direct mee aan de slag te kunnen gaan en om direct geld mee te kunnen verdienen. Ook krijg je het gehele jaar door Intra Community Support. Dit betekent dat wanneer jij een beer op de weg ervaart die jou blokkeert in het verdienen van geld, je hiermee binnen de community van Transformologists® gratis geholpen wordt met Creatrix®, zodat niets en niemand je meer kan tegenhouden om succesvol te zijn.

Wanneer en waar worden de opleidingen gegeven?

Er zijn verschillende opleidingen per jaar. Voor 2019 is dit:

- 01 t/m 06 april

LET OP! De opleidingen in de eerste helft van 2019 zijn je LAATSTE mogelijkheid om versneld je Creatrix® Transformologist® certificering te behalen. Na de zomer zal het traject 9-12 maanden gaan duren en worden de bijbehorende investeringen verhoogd worden.

We houden de opleiding klein, persoonlijk en exclusief. Dit betekent dat er per opleiding maar een paar plaatsen beschikbaar zijn. Vol = vol. De opleiding zal gegeven worden in de buurt van Haarlem. We beginnen elke dag om 09.00uur en gaan door tot ca. 17.30uur.

In welke taal wordt de opleidingen gegeven?

De opleiding wordt zowel in het Nederlands als het Engels gegeven. Vanwege het internationale karakter is het wel belangrijk dat je voldoende spreek- en leesvaardigheid hebt van de Engelse taal (vloeiend hoeft niet).

Hoe kan je de opleiding volgen als je niet in de buurt van Haarlem of in het buitenland woont? Kan het ook online?

Deelneemsters aan de opleiding komen uit heel de wereld. De opleiding bestaat uit een aantal verschillende componenten. We beginnen met een 6 daagse Face2Face opleiding in de buurt van Haarlem. Hierin leren we je alles wat we je persoonlijk moeten leren. Dit kunnen we niet online doen. Het betekent dat je dus 6 aaneengesloten dagen fysiek in Haarlem aanwezig dient te zijn. De meeste deelneemsters boeken dan ook een hotel, B&B of appartementje voor deze dagen. Dit betekent dat je 6 dagen lang quality time voor jezelf hebt. Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en in een geweldige opleidingsbubbel! Na deze 6 dagen -zodra je je licentie ondertekend hebt- krijg je toegang tot een 4 maanden online training die je dus waar ook ter wereld kan volgen. Goed om te weten is dat je als gelicenseerd Creatrix® Transformologist® je je Creatrix® trajecten zowel online als offline kan aanbieden aan je cliënten waar jij en je cliënten dan ook wonen.

I don't speak Dutch. Where can I find more information?

Please visit www.instituteofwomen.eu for information in English on all international courses. The courses in Europe are bi-lingual: both in English and Dutch.